Total renovering av baderom i eksklusiv enebolig i Fredrikstad

Ønsker du en overhaling av badet, eller fornye deler av det du allerede har? Da kan du ta kontakt med oss. Her beskriver vi et eksempel på en total renovering av badene i en bolig som vi jobbet på nylig. Eksempelet er noe utenom det vanlige.

Utgangspunktet var en oppussing av en større enebolig med tre våtrom; et rom for boblebad, et stort bad og et dusjrom. Huset er fra 1980 og før oppussingen var det allerede i en eksklusiv stil, dog det trengte modernisering. Jobben startet med en lengre runde sparring med kunden i forhold til ulike mulige løsninger for baderommene. Det innbefattet mye rådgivning opp mot kunden med tanke på valg av utstyr og materialer.

Det var en relativt omfattende jobb som vi brukte i overkant av 8 uker på. Vi sto for totalentreprisen og hyret inn elektrikere, snekkere og flisleggere etter behov. 

Nye moderne bad i klassisk stil

Kunden visste noe om hva han skulle ha, men trengte mye veiledning på muligheter og utstyr. De nye badene skulle være i siste stil og med det mest moderne utstyret.  Et sted der en bare kan slappe av og føle seg vel. 

Produktinfo

På baderommene installerte vi spesialdesignede møbler og utstyr fra Foss Bad. Det ble montert underhengende nedfelte servanter i steinplater. Baderomsporselen er fra Villeroy & Boch. Badekarene er av merket VikingBad og badekarbatteriene fra Grohe. Dusjrommet ble levert med INR dusjdører og Purus dusjrenner. 

Prosjektet ble ferdigstilt i mars 2017.

Litt av en bolig ble det tilslutt.