Nyheter

Her kan du lese om forskjellige prosjekt vi i Engelsviken Rør har jobbet med, lokale nyhetssaker og fagartikler.

Kvalitet og komfort på hytta

Sommeren er gjerne en aktiv periode for hyttekundene til Engelsviken Rør. Trenden er klar: flere og flere ønsker å ha kvalitet på hytta med innlagt vann, dusj etc.

Total renovering av baderom i eksklusiv enebolig i Fredrikstad

Ønsker du en overhaling av badet, eller fornye deler av det du allerede har? Da kan du ta kontakt med oss. Her beskriver vi et eksempel på en total renovering av badene i en bolig som vi jobbet på nylig. Eksempelet er noe utenom det vanlige.

Sprinkelanlegg på St. Croix-huset i Fredrikstad

St. Croix-huset i Fredrikstad er et populært aktivitetshus for foreninger, artister og musikkgrupper. Hit kommer Fredrikstadboere i alle aldre for å spille bridge, teater eller rett og slett bare møtes. Høsten 2013 ble nytt sprinkleranlegg installert i St.Croix-huset av Engelsviken Rør AS.

Vann til tannlegeborene

Da Tannklinikken Colosseum Fredrikstad skulle utvide klinikken sin og flytte til nye lokaler i 2015, fikk vi i Engelsviken Rør AS rørleggeroppdraget. Det ble et spennende prosjekt som innbefatter både trykkluft, vakum, kjøling, vannrensing og håndtering av vann fra klinikkvaskene som spesialavfall. Dette i tillegg til sanitær- og varmeanlegg.